(Artikelnr: 4AGSMBU17HMN)
Aglaonema 'Silver Moon' 60 cm 

Diameter van de pot is 19/17 cm. De hoogte van de plant inclusief pot is ca. 60 cm.
Deze plant is niet geschikt voor consumptie.


De Aglaonema, prachtige plant in diverse bladkleuren beschikbaar. De Aglaonema is door de NASA bestempeld als sterk luchtzuiverend.

Standplaats: De ideale temperatuur voor deze plant in tussen de 15 en 22 graden Celcius. Geef de plant een ( half) schaduwrijke standplaats, voorkom direct zonlicht. Plant is geschikt voor donkere plaatsen plaatsen zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Verzorgingstips: Houd de plant matig vochtig, niet te nat. Tijdens de de groei periode van maart t-m september iets meer water geven. Na september afbouwen. Geef van april tot september eens per 14 dagen wat plantenvoeding met het gietwater mee, dit gietwater moet bij voorkeur kalkarm zijn. (regenwater is kalkarm) Om de plant in conditie te houden kunt u hem het gehele jaar door regelmatig benevelen.

Herkomst: De Aglaonema is afkomstig uit Zuid-Oost Azie en behoort tot de Aronskelkfamilie. De Aglaonema is verder een naaste verwante van de welbekende Dieffenbachia. De houdbaarheid van de Aglaonema is echter beter. De Aglaonema heeft tevens een luchtzuiverende werking.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
ÔéČ┬á17,95
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

4AGSMBU17HMN 

Levering:

1 tot 3 werkdagen

EAN

8718233394828  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten