(Artikelnr: 4BEREV005HMN)
Herkomst: Tropisch gebied van Azie en Afrika en uit de subtropen. De Beaucarnea groeit voornamelijk in de droge gebieden op rotsachtige grond. De Beaucarnea is een decoratieve solitairplant die het in de huiskamer en als kantoorbeplanting goed doet. Zijn sierwaarde zit hem in de dikte van de stam en het aantal volgroeide koppen. De plant buffert water in de verdikking van de stam, hierdoor kan hij zelfs een periode zonder water.

Standplaats: Bij voorkeur een lichte standplaats, `s zomers geen direct zonlicht op de bladeren laten schijnen. In de winterperiode is direct zonlicht geen probleem en zelf goed. De Beaucarnea kan ook op wat schaduwrijkere plaats staan. De Beaucernea vind het heerlijk om in de zomer een poosje buiten te staan. Wel een licht plekje, maar geen direct zonlicht. Niet teveel water. Probleemloze plant. Wanneer U de Beaucarnea als terrasplant gebruikt koel en vorstvrij overwinteren, mag ook in de huiskamer.

Verzorgingstips: De Beaucarnea is een langzame groeier, mede dankzij de langzamene groei is het niet nodig om de plant veel te verpotten.Voor mensen die niet van water geven houden is dit een ideale plant, zeker in de winter is dit nauwelijks nodig. De verdikte voet is een waterreservoir.Matig watergeven, in de groeiperiode ( maart tot augustus) wat meer dan in de winter. Grond mag iets uitdrogen. Plant mag na watergift niet met de voeten in het water blijven staan.In de groeiperiode ( maart tot augustus) tweewekelijks bijmesten.

Diameter van de pot 22 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 75 - 85 cm. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.
Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 319,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

4BEREV005HMN 

Levering:

1 tot 3 dagen.

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten