(Artikelnr: 4DRDEVT08HMN)
Herkomst: De Dracaena of drakenbloedboom vindt haar oorsprong in West-Afrika en wordt al sinds de 17e eeuw naar Europa geexporteerd. De Dracaena staat in de lijst van Nasa als meest luchtzuiverende planten. Deze planten zuiveren de lucht dus beter dan gemiddelde plant en dus ideaal voor ruimten waar wordt gerookt of waar printers staan. Mede daarom zie je ze vaak als binnenbeplanting in kantoren en andere bedrijfsruimten.

Standplaats: Deze planten worden gekweekt in de bergen van Costa Rica waar het 365 dagen per jaar bewolkt is. Een plek met indirect licht is het beste voor de plant, maar een plek in de schaduw vindt de plant ook prima. Zomer en winter kamertemperatuur bij voorkeur tussen de 15 en 25 graden Celcius.

Verzorgingstips: Iedere maand de plant bijvoeden komt de groei en kwaliteit ten goede. Belangrijk is dat de pot niet uitdroogt. Bij voorkeur de kluit altijd lichtvochtig houden. Krijgt de plant zwarte plekjes dan is de kans groot dat de plant niet voldoende water krijgt. Bij voorkeur watergeven met lauw-warm water en natte 'voeten' vermijden. Deze planten houden van een hoge vochtigheidsgraad en doen het dus ook uitstekend in een badkamer met een raam. Echter, in droge ruimte houdt de Dracaena zich ook uitstekend. Af en toe benevelen met behulp van een plantenspuit komt de plant ten goede.

Diameter van de pot 32 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 135 - 155 cm. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 95,00 € 85,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

4DRDEVT08HMN 

Levering:

1 tot 3 werkdagen

EAN

8718233109767  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten