Profiteer nu van de volgende kortingscode bij uw bestelling: HMN2023NJ
filter_list

Filter

Fairybell kerstboom kopen? Laat u verassen door dit geweldige concept.

De Fairybell kerstboom met verlichting is korte tijd op te zetten in uw tuin of voor uw pand of woning.

De kerstbomen van Fairybell zijn in groot en klein beschikbaar. Bijzonder duurzaam en zeer snel opgezet. Met dit unieke wereldwijd gepatenteerde Fairybell kerstverlichting is dit nu mogelijk.

Fairybell laat zich omschrijven als feeërieke kerstverlichting in kerstboomvorm, bestaande uit honderden tot duizenden LED lampjes.

Fairybell heeft diverse model series:

Fairybell kerstbomen voor elke tuin:
Unieke kerstbomen voor elke tuin, overal te plaatsen en een geweldig effect.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen: 
Kerstbomen voor vlaggenmasten, u hijst de boom net zo eenvoudig op als een vlag. Binnen 30 minuten heeft u een kerstboom van 6, 8 of wel 10 meter hoog met wel 2000 LEDs.

Gepatenteerde, duurzame en high-end producten: 
Met de gepatenteerde Fairybell systemen creëert u in een mum van tijd een ultieme kerstsfeer, die tot ieders verbeelding spreekt. De Fairybell® is in verschillende lichtvarianten verkrijgbaar en is in diverse hoogtes van 1,4 meter tot 10 meter beschikbaar.

Geen eigen vlaggenmast? Geen probleem.
Heeft u geen bestaande vlaggenmast? Dan kunt u het beste kiezen voor een Fairybell® onder de 6 meter, deze modellen hebben namelijk een eigen mast en vaak ook een metalen grondpin. Wilt u toch een groter model? Dan hebben wij speciaal voor de Fairybell® 6 meter-720 en de Fairybell® 6 meter-960 een deelbare 6 meter hoge Aluminium vlaggenmast, deze mast met grondbuis kunt u zelf plaatsen, u stapelt de verschillende mast delen op elkaar en uw solide vlaggenmast staat waar u wilt! (Ook te gebruiken voor uw vlag). Zoekt u de ultieme kerstsfeer voor buiten, kies dan voor Fairybell®-kerstverlichting. 

Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten