Ficus Microcarpa Compacta 110 cm (Bonsai boom)

Diameter van de pot is 35 cm en de hoogte van de plant inclusief pot is ca. 110 cm.
Deze plant is niet geschikt voor consumptie.


Standplaats: De Ficus Microcarpa Ginseng wenst een zonnige of lichte standplaats. Gedurende de zomerperiode voldoet een halfschaduw locatie ook. Let op, wanneer de plant blad laat vallen kan dit met te weinig of teveel water te maken hebben, maar in 90% van de gevallen is de oorzaak te weinig licht. Geef de plant een nieuw plekje met meer licht en u zult zien dat de bladval verminderd en er weer nieuwe blaadjes aan de takjes verschijnen.

Verzorgingstips: Geef gemiddeld 1 maal per week water op kamertemperatuur, en geef tijdens de groei in het voorjaar en zomer eens per twee weken plantenvoedsel. Gedurende de winter is het aan te raden de hoeveelheid water per gietmoment te reduceren.

Kort samengevat, wees voorzichtig met water geven en houd rekening met de seizoenen, in de winter minder en in de zomer meer. Het is aan te raden om de plant in de groeimaanden maart, april en mei in vorm te snoeien. Er blijft dan voldoende tijd over om te herstellen en voldoende sterk de winterperiode in te gaan.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 87,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Levering:

1 tot 3 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten