Van oorsprong komt de Hortensia 'Teller blauw' uit Zuid-Europa. Deze Hortensia is een in de wintermaanden bladverliezende kuip- en borderplant met donkergroen blad en blauwe bloemen.

De Hortensia bloeit in de periode juni-september en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Hortensia uitgroeien tot een hoogte van maximaal 150 cm  en een breedte van ca.100 cm. Niet te veel snoeien en alleen in het voorjaar.

Let op; De blauwe Hortensia kan na het verpotten in een grotere pot of in de volle grond i.p.v. blauwe bloemen, roze bloemen geven. De bloemkleur is afhankelijk van de PH ofwel zuurgraad van de aarde. Bij een hoge zuurgraad kleuren de bloemen mooi blauw.
Geven uw Hortensia's plotseling roze bloemen? Geen paniek, middels een aantal roestige spijkers (ca. 5 stuks in pot en in de volle grond een handje vol) bij de plant te steken kleuren uw Hortensia's in de volgende bloeiperiode weer mooi blauw!

De Hortensia gedijt uitstekend in de volle zon of half schaduw. Indien u de plant wilt verpotten adviseren wij u dit in het vroege voorjaar te doen. Gelieve de Hortensia 'Teller blauw' binnen op een lichte, koele plek te laten overwinteren. In de volle grond kan de Hortensia buiten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -15 graden Celcius.

Bijzonderheden: De zuurgraad van de bodem bepaald de kleur van de bloemen.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een wisselende uitstraling heeft is gebruik gemaakt van een sfeerfoto.

| Meer

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk in handige doos met verzorgingstips.:
€ 3,25
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Levering:

AUB onder 'opties' uw voorkeur weeknummer opgeven.

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk in handige doos met verzorgingstips. (incl. btw)

1 of meer

€ 3,25

2 of meer

€ 3,25  € 3,20

3 of meer

€ 3,25  € 3,15

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten