Hydrangea bicolor Bavaria (Hortensia)

Van oorsprong komt de Hydrangea 'Bavaria bicolor' uit Zuid-Europa. Deze Hydrangea bicolor is een in de wintermaanden bladverliezende kuip- en borderplant met donkergroen blad en blauw - witte bloemen.

De Hydrangea bicolor bloeit in de periode juni-september en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Hydrangea bicolor uitgroeien tot een hoogte van maximaal 150 cm en een breedte van ca. 50 cm breed. Niet te veel snoeien en alleen in het voorjaar.

De Hydrangea bicolor gedijt uitstekend in de volle zon of halfschaduw. Indien u de plant wilt verpotten adviseren wij u dit in het vroege voorjaar te doen. Gelieve de Hydrangea 'Bavaria bicolor' als kuipplant binnen op een lichte, koele plek te laten overwinteren. In de volle grond kan de Hortensia buiten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -15 graden Celcius.

Bijzonderheden: De zuurgraad van de bodem bepaald de kleur van de bloemen.

Let op: De blauwe Hortensia kan na het verpotten in een grotere pot of in de volle grond i.p.v. blauwe bloemen, roze bloemen geven. De bloemkleur is afhankelijk van de PH ofwel zuurgraad van de aarde. Bij een hoge zuurgraad kleuren de bloemen mooi blauw.

Geven uw Hortensia's plotseling roze bloemen? Geen paniek, middels een aantal roestige spijkers (ca. 5 stuks in pot en in de volle grond een handje vol) bij de plant te steken kleuren uw Hortensia's in de volgende bloeiperiode weer mooi blauw!

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een wisselende uitstraling heeft is gebruik gemaakt van een sfeerfoto.

| Meer

Opties:
Variatie: Hydrangea bicolor Bavaria (Hortensia)
Prijsinformatie:
Prijs per stuk in handige doos met verzorgingstips.:
€ 3,80
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

DT33-788 

Levering:

AUB onder 'opties' uw voorkeur weeknummer opgeven.

EAN

8712748901946  

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk in handige doos met verzorgingstips. (incl. btw)

1 of meer

€ 3,80

2 of meer

€ 3,75  € 3,65

3 of meer

€ 3,75  € 3,50

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten