(Artikelnr: 4HOFOTU10HMN1)
Kentia Palm 160 cm (Howea Forsteriana)
6 - 7 palmen per pot.
Diameter van de pot 24 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 160 - 170 cm. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Standplaats: Zelfs in een kamer met weinig licht doet de Kentia palm het prima, maar vermijd de middagzon. Bij een temperatuur niet lager dan 12 en niet warmer dan 25 graden Celcius voelt de plant zich het best. De kentiapalm kan van mei tot oktober ook naar buiten, echter de eerste paar dagen zeker niet in de zon, hierna langzaam naar half schaduw verplaatsen of laat de plant in de schaduw staan (altijd de middagzon vermijden, anders verbrandt bij deze soort het blad gegarandeerd).

Verzorgingtips: Om de kentiapalm goed te houden, moet er regelmatig gesproeid worden. Zet de plant licht, maar beslist uit de hete zon. Als gevolg van teveel zon zullen de bladpunten verdrogen. De plant kan ook op een donkere plek geplaatst worden alleen groeit de plant dan niet zo snel. Geef in de zomer royaal handwarm water (bv pot onderdompelen), maar voorkom dat het water in de buitenpot blijft staan. De palm kan lage temperaturen (12 graden celsius) goed doorstaan. Verwijder regelmatig de afgestorven onderste bladeren. Tijdens de groei veel gieten en twee wekelijks voeden. In de winter een rustperiode geven, koel en droog.

Herkomst: De Howea Palm komt van origine alleen voor op het Australische eiland Lord Howe. In 1870 ontstond de eerste handel in deze palm en werd de Howea Forsteriana de Kentia in Commerciele kringen genoemd. Het hele eiland behoort tot het werelderfgoed van UNESCO. De Howea Palm wordt vooral gewaardeerd vanwege de uitstekende houdbaarheid, resistentie tegen droge lucht en geringe behoefte aan verzorging. Bovendien verdraagt deze palm goed schaduw waardoor ze zeer geschikt is voor interieurbeplanting.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 93,45
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

4HOFOTU10HMN1 

Levering:

1 tot 3 werkdagen

EAN

8718233019967  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten