De Phalaenopsis is een geslacht van ongeveer 60 soorten orchideeën. De naam Phalaenopsis bestaat uit twee Griekse woorden, namelijk 'phalaina' wat 'vlinder' betekent en 'opsis' wat 'gelijkend' betekent. De landen van herkomst van de Phalaenopsis liggen in het tropische deel van Azië en Australië. Ze groeien daar voornamelijk op boomtakken en in rotsspleten met behulp van hun luchtwortels.

Grootste misverstand is dat de orchidee moeilijk te verzorgen is. Ze is juist zo gemakkelijk! Met wat extra aandacht bloeien vrijwel alle orchideeën meerdere malen per jaar. En natuurlijk stralen de duizenden verschillende soorten orchideeën niet allemaal bij dezelfde verzorging. Toch zijn er wel wat algemene tips waar de meeste orchideeën blij van worden. Met onderstaande richtlijnen komt u al een heel eind.

Standplaats: Bij voorkeur op een lichte plek, maar niet de directe middagzon. Bij een kamertemperaturen van 16 à 24 c voelt de Orchidee zich prettig. Giet het water niet op de plant, maar op de aarde. De Orchidee houdt niet van natte voeten. Houd orchideeën in de winter droger dan 's zomers. Ze zijn dan in rust. Geef maar heel af en toe wat water.

Diameter van de pot is 11 cm en de totale hoogte bedraagt ongeveer 65 cm. Direct vers van de kweker!

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 13,99 € 11,99
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per Stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 13,99  € 11,99

2 of meer

€ 11,99  € 9,49

3 of meer

€ 11,99  € 8,99

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten