(Artikelnr: 4PHBSBP17HMN)
Phlebodium Bleu Star 45 cm. (Blauwvaren)

Diameter van de pot 17 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 45 cm. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Standplaats: De Phlebodium Blue Star is een dankbare plant. Hij kan op verschillende plaatsen staan, maar hij houdt absoluut niet van de volle zon. Het best is een plaatsje in halfschaduw. Zet de plant ook niet op de tocht. Tocht of koude op de bladeren is niet goed voor de plant. Het hele jaar op kamertemperatuur, maar in de winter is een koelere plek waar de temperatuur niet onder de 13 graden komt ook prima. Geschikt voor een hal, slaapkamer of badkamer.

Verzorgingstips: Vanaf een temperatuur van 18 graden groeit de Phlebodium goed. De potkluit hoeft niet altijd vochtig te zijn, want teveel vocht zorgt voor wortelrot. In de praktijk betekent dit in de zomer ongeveer één keer per week water en in de winter één keer per twee weken water geven. water geven wanneer de potgrond wat droog aanvoelt. Laat de wortels niet uitdrogen. Eenmaal per maand wat plantenvoeding aan het water toevoegen. Geef water via de zijkant van de plant, want als je in het midden water geeft, zal de plant een kaal hart geven. De plant maakt namelijk nieuwe bladeren aan vanuit het hart. Bij voorkeur regelmatig benevelen met een plantenspuit.

Herkomst: Van oorsprong komen de planten uit Tropisch Azië en Zuid- Amerika. De Phlebodium is een aantrekkelijke en sterke varen met een schitterende diepblauwgroene bladkleur, die als ze ouder worden vingervormig vertakken. Een decoratieve en opvallende varen met een typisch 'niet varenachtig' uiterlijk. Blue star is ook geschikt voor gebruik als snijgroen.. De Phlebodium Blue Star is een sterk soort varen, het heeft geen bladval en het blijft zijn mooie kleur behouden.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 15,95 € 13,95
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

4PHBSBP17HMN 

Levering:

1 tot 3 werkdagen

EAN

8718233264381  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten