Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Radica pronkt met parelmoer.


Een pronkstuk in iedere ruimte, deze schitterende planters van echt parelmoer. De steeds wisselende kleurschakeringen hypnotiseren waar u ook staat. De levendigheid van de zee en het licht van de zon zijn op spectaculaire manier gevangen. Geniet van deze mysterieuze onderwaterwereld die aan alle interieurs iets bijzonders toevoegd.

Alle drie kleurvarianten parelmoer zwart, parelmoer créme en parelmoer roze zijn vervaardigd uit honderd procent echte schelpen die komen uit speciale kwekerijen van zeevruchten. Het verzamelen van de schelpen heeft dus geen schade toegebracht aan de natuur en is dus volledig duurzaam. Deze beschermende omgeving garandeerd ook een perfecte kwaliteit van de schelp zelf.

De productie is volledig handwerk en ongekend arbeidsintensief: een hoge Radica vraagt ongeveer tweehonderd manuren! Dat komt doordat alle schelpen stuk voor stuk worden schoongemaakt, geslepen, geplakt, gepolijst en gelakt. Als een gedetailleeerde puzzel creëren v aardige handen het unieke mozaïek van ieder kunstwerk. de kleinere schalen zijn bovendien voorzien van een mooie decoratieve binnenzijde, zodat ze ook zonder beplanting een fraaie blikvanger zijn.


 


Bezig met laden...

| Meer