Schefflera Gold Capella inclusief luxe Artstone plantenbak.

Lengte van de plantenbak is 35cm x breedte 35cm x hoogte 34cm.
De kleur van de plantenbak is bruin.
Inclusief de Schefflera Gold Capella is het geheel zo'n 150 cm hoog.


Product is werkelijk zoals op de foto.

Herkomst: Schefflera is familie van de klimop (Araliaceae) en groeit van nature in bergbossen met een gematigde temperatuur. In de tropische gebieden van Taiwan, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië komen circa 150 verschillende soorten voor. Voor de huiskamer zijn alleen de Australische Schefflera Actinophylla en Arboricola verder ontwikkeld. Van de laatste soort is het aanbod momenteel het grootst. In de Australische lente draagt de boom rode bloemen. In de huiskamer zal dit echter niet gebeuren. Gek genoeg is de Schefflera nu één van de populairste kamerplanten.
 
Standplaats: De Schefflera is een gemakkelijke kamerplant. Zet de Schefflera bij voorkeur op een lichte plaats (direct zonlicht is geen probleem), vooral 's-winters.Temperaturen van 10 tot 30 graden Celcius zijn geen probleem voor de Schefflera, maar tussen de 15 en 20 graden Celcius voelt de plant zich op zijn best.

Verzorgingstips: De verzorging van Schefflera is niet bijster moeilijk. Houd de temperatuur bij voorkeur constant tussen 15 tot 20 graden Celcius. In de winter is 12 graden Celcius het minimum, in de zomer is 30 graden Celcius het maximum. De plant kan 's-zomers ook naar buiten. Een zonnige plek heeft de voorkeur. Vermijd alleen de felste zomerzon.Houdt de potgrond vochtig en laat deze niet uitdrogen. De plant kan echter niet tegen natte voeten. Let er daarom op dat er een minuut of 10 na het water geven geen water meer in de overpot blijft staan. Geef ongeveer eens per maand wat plantenvoeding mee met het watergeven. Als de plant stoffig wordt kunt u deze met (lauw) water schoon sproeien. De potkluit mag nooit helemaal uitdrogen. Maar geef liever te weinig dan teveel water.
 


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 95,00 € 85,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Levering:

1 tot 3 dagen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten