Scindapsus (epipremnum) aureum - Hanger XL (150)

Diameter van de pot 22 cm. Lengte van de rank ca. 50 cm.
Deze plant is niet geschikt voor consumptie.


Standplaats: Veel licht of halfschaduw, probeer direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Ideale luchttemperatuur 15 en 22 graden Celcius. Bij voorkeur geen temperatuur onder 15 graden Celcius.

Verzorgingstips: Vochtig houden, een keer per week handwarm water bijgieten, potgrond mag niet uitdrogen, maar voorkom dat de plant met haar voeten in het water blijft staan. Gedurende de winterperiode gelieve de watergift minimaal te halveren. Regelmatig met een plantenspuit benevelen en een keer per twee weken in het voorjaar en zomer een klein beetje bijmesten.

Herkomst: De officiele naam van deze plant is Epipremnum pinnatum, de naam van het ras Aureum. De plant is echter bekender onder de aloude naam: Scindapsus aureum, kortweg Scindapsus. De Scindapsus behoort tot de familie der Araceae. De plant komt van nature voor in de bossen van Zuidoost-Azie, waar de bladeren van de klimplant tot 100 cm groot kunnen worden. In de tropische oerwouden groeit de Scindapsus in de schaduw tussen en langs de bomen omhoog. Het is een zeer decoratieve plant. Een geliefde kamerplant omdat ze makkelijk te houden is en met name ook wegens de grote verscheidenheid in bladkleur. De Europese variant is een jeugdvorm van deze plant.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 31,95
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Levering:

1 tot 3 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten