Trachycarpus online kopen? Deze winterharde Trachycarpus palm komt direct vers van de kweker.

Herkomst: De Trachycarpus Fortunei is de meest bekende palm soort in West-Europa. Dit komt met name door zijn hoge winterhardheid. Hij heeft zijn oorsprong in de Himalaya (China) waar sneeuw niet ongewoon is. Hij kan dus bij ons in de volle grond gezet worden. De Trachycarpus fortunei is een echte blikvanger in uw tuin!

Standplaats: De Trachycarpus bij voorkeur halfschaduw of in de volle zon plaatsen. Winterhard tot circa -18 graden mits de Trachycarpus in de volle grond staat. Wanneer de Trachycarpus in een pot staat deze tijdens een vorstperiode inpakken met noppenfolie.

Verzorgingstips: Een palmboom maakt zoals veel andere tropische planten een groot wortelstel aan dat recht naar beneden schiet.(op zoek naar water) Dus als je een Trachycarpus fortunei in een pot hebt staan, zorg dan altijd voor voldoende water. Anders worden de bladeren grauw, en zullen ze gelig worden. Vooral in de zomer af en toe mest geven. Koemestkorrels is prima voor palmbomen. Eenmaal per maand mest strooien is goed voor palmbomen.

Ca. 160 cm hoog. De diameter van de pot is 30cm.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per Stuk:
€ 139,95 € 119,95
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Levering:

1 tot 3 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten