Het uitkiezen van een leuke plant voor in uw woonkamer of kantoorruimte is niet altijd eenvoudig. Er is immers keuze te over. Heeft u de knoop dan eindelijk doorgehakt? Dan moet er ook nog een passende pot worden uitgezocht. Home meets nature maakt dit alles een stuk gemakkelijker en levert u kant-en-klare planten compleet met pot. Ideaal voor in huis of op kantoor!

Planten in alle stijlen vers van de kweker

In de webshop van Home meets nature heeft u de keuze uit een breed assortiment planten en potten in alle soorten en maten. Van kleine tot grote planten en van klassieke tot moderne potten: u vindt het bij ons allemaal. De planten zijn bovendien gemakkelijk te verzorgen, zodat u er weinig omkijken naar heeft en uw interieur toch een flinke boost krijgt.

Natuurlijk bent u bij ons in alle gevallen verzekerd van kwaliteitsplanten, die gegarandeerd vers van de kweker afkomstig zijn. Deels kweken wij ze zelf in onze eigen kwekerijen en deels kiezen wij ze met zorg uit bij collega-kwekerijen. Deze bevinden zich in het grootste aaneengesloten glastuinbouwgebied van Nederland: Het Westland.

Juiste combinatie plant en pot van groot belang

De juiste combinatie van plant en pot is belangrijk voor een optimale uitstraling en levensduur. Onze complete planten in pot zijn speciaal samengesteld door onze specialisten en vormen hiermee altijd een uitstekende keuze. Zowel afmetingen, vormen als kleurschakeringen sluiten naadloos op elkaar aan en resulteren in een mooie en professionele look.

Het draait echter niet alleen om het aanschaffen van de juiste plant- en potcombinatie. Ook de manier waarop u deze uiteindelijk gebruikt, is zeer bepalend voor het eindresultaat. Niet elke kamerplant is namelijk een geschikte kantoorplant en factoren zoals standplaats en verzorging spelen een belangrijke rol.

Elke plant heeft licht nodig, alleen de hoeveelheid verschilt per plantsoort. Sommige planten gedijen goed in het donker, terwijl anderen optimaal groeien bij blootstelling aan de volle zon. De verkeerde standplaats kan ervoor zorgen dat een plant al snel na aankoop verpietert, dus het is zaak hier goed op te letten.

Onmisbaar advies over standplaats en verzorging

Bij elke plant in onze webshop geven we daarom gericht advies over de beste standplaats. Zo hoeft u dit niet zelf uit te zoeken en weet u altijd zeker of uw gewenste plant geschikt is voor uw woonkamer of kantoorruimte. In zijn algemeenheid geldt dat planten het lastiger hebben in donkere ruimtes of wanneer zij bijvoorbeeld voor een raam op het noorden staan (minder daglicht).

Naast advies over de standplaats, geven we bij onze planten in pot ook concrete verzorgingstips. De ene plant heeft meer water nodig dan de ander en ook de benodigde luchtvochtigheid wil nogal eens verschillen. Bij Home meets nature bent u zo in één keer klaar: u heeft de pot, de potgrond en de plant en weet waar u deze het beste kunt plaatsen. Wel zo makkelijk!
 

    28-01-2017 00:00