Nu het lenteweer inmiddels voorzichtig zijn intrede doet in ons land, brengen we weer meer tijd door in onze tuin. Het is daarom een goed idee om deze op te vrolijken met leuke accessoires. Mooie bloempotten voor buiten zijn bijvoorbeeld de ideale manier om uw tuin van meer sfeer en een nog groenere uitstraling te voorzien.

Bloempot kopen die lange tijd meegaat

Aan bloempotten voor buiten stelt u waarschijnlijk andere eisen dan aan potten voor binnengebruik. Dat is ook logisch, want ook bij planten bestaan er grote verschillen tussen de optimale gebruiksomgeving. Omdat de meeste Nederlandse woningen in vergelijking met het buitenland niet bijzonder groot zijn, is het vaak verstandig om echt grote potten en planten buiten te gebruiken.

Deze potten en planten dienen dan wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen.
Zo is het bij bloempotten van belang dat de pot voldoende UV-bestendig is, zodat deze niet aangetast wordt door de stralen van de warme zomerzon. Ook is het van belang dat een pot relatief eenvoudig is schoon te maken, want in een buitenomgeving zal deze logischerwijs sneller vies worden.

Breed aanbod bloempotten voor buiten

Naast praktische overwegingen, zoals de afmetingen van de bloempot en het onderhoudsgemak, wil het oog uiteraard ook wat. Het is van groot belang dat de door u gekozen bloempotten aansluiten op de uitstraling van uw tuin en de meubelen die u daar eventueel gebruikt. Bij klassieke tuinmeubelen past een klassieke pot bijvoorbeeld vaak beter dan een moderne variant.

Bij Home Meets Nature kunt u kiezen uit een breed assortiment bloempotten voor buiten, waardoor u in onze webshop altijd wel een geschikte pot voor uw tuin tegenkomt. Gaat u altijd voor de laatste trends op het gebied van design? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want in onze collectie vindt u de laatste ontwerptrends verwerkt in de bloempotten van gerenommeerde merken.

Combinatie pot en plant van groot belang

Bij aankoop van een bloempot voor buiten is het aan te raden meteen de bijbehorende plant te kopen. Het is van belang dat de pot geschikt is voor de plant, want dit is lang niet altijd vanzelfsprekend. Sommige planten houden van ronde, brede potten, terwijl andere soorten de voorkeur geven aan een hoge, smalle bloempot.

De website van Home Meets Nature maakt uw keuze een stuk gemakkelijker, want met enkele muisklikken filtert u ons aanbod bloempotten voor buiten op basis van verschillende criteria. Denk hierbij onder meer aan aspecten als kleur, hoogte, lengte, diameter, breedte, materiaal, vorm en merk. De juiste bloempot vinden was nog nooit zo makkelijk!

Wilt u meer weten over onze bloempotten voor buiten of heeft u een vraag over een specifiek product? Laat het ons weten via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 

    25-03-2017 00:00