Heeft u zojuist een prachtige plant aangeschaft voor uw woonkamer of terras en wilt u de uitstraling compleet maken met een unieke bloempot? Dan zijn onze handgemaakte keramische bloempotten een goede keuze. Home Meets Nature beschikt over een breed aanbod van deze potten en plantenbakken in verschillende soorten, maten en kleuren.
 
Bloempotten gemaakt van keramiek zijn over het algemeen wat zwaarder van gewicht en daardoor goed buiten te gebruiken ter verfraaiing van uw terras of in de tuin. Bij een flinke storm of harde wind zal de bloempot juist door haar gewicht niet snel omwaaien. Ideaal voor buiten dus, maar uiteraard ook voor binnen.


Handgemaakte bloempotten: een ambachtelijk proces

Keramiek ontstaat doordat klei op lage temperatuur wordt verhit. Vervolgens vindt er een glazuurafwerking plaats, waardoor de bloempot beter bestand is tegen invloeden uit de natuur. Denk daarbij aan regen, sneeuw en hagel. Echter, ook met deze glazuurlaag is een keramische bloempot niet altijd volledig waterdicht. Dat is buiten niet zo erg, maar kan vervelend zijn in de woonkamer.

Wanneer u een bloempot van keramiek aanschaft om binnen te gebruiken, raden wij dan ook altijd aan een inzethoes en onderzetter te bestellen. Met de handige kunstofhoezen van Home Meet Nature zorgt u ervoor dat de bloempot écht volledig waterdicht is. Het voordeel van de hoezen die we aanbieden, is dat ze zijn gemaakt van flexibel materiaal. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk vormen in de bloempot.


Gemakkelijk te onderhouden fleurige bloempotten

Onze handgemaakte keramische bloempotten zijn met verschillende versieringen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u eenvoudig een stoere, chique of juist natuurlijke uitstraling creëren met een bloempot, afhankelijk van uw wensen. Kijkt u dus goed in het aanbod om te zien welk type bloempot past bij het idee - binnen of in uw tuin - dat u voor ogen heeft.
 
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw favoriete bloempot is uiteraard ook onderhoud nodig. Een pot gemaakt van keramiek onderscheidt zich gelukkig door gebruiksvriendelijkheid en u zult dan ook weinig tijd kwijt zijn aan het onderhouden van het materiaal. Met water en zeep heeft u uw bloempot in een handomdraai weer prachtig schoon. En zo gaat uw aanschaf langere tijd mee.


Een bloempot laten bezorgen

Een keramieken bloempot is een delicaat product en dat vraagt om een zorgvuldige behandeling. Wanneer u een van onze bloempotten online bestelt, zorgen wij ervoor dat uw bestelling veilig en snel wordt bezorgd. Wij laten alle bezorgingen doen door een koeriersbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van gevoelige en breekbare producten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bestemming schadeloos op het juiste adres arriveert!

Heeft u vragen over een van onze bloempotten? Mail dan naar klantenservice@homemeetsnature.nl, en wij helpen u graag verder.
 

    30-06-2017 00:00