Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Art en Vogue by Artstone

Eigentijds, modieus en chic!
Prachtige, met glanslak, afgewerkte potterie welke een luxueuze en chique uitstraling geeft. De producten zijn gemaakt van lichtgewicht polymeer, welke met de hand zijn afgewerkt door middel van hoogglans. De potterie is verkrijgbaar in de in verschillende maten en kleuren, onder de naam Claire en Ella.
De Art en Vogue potterie is dan ook een ware must have voor 2013!


Art en Vogue is ontwikkeld voor indoor gebruik, maar is ook geschikt voor buiten. Alle Art en Vogue producten hebben het unieke drainagesysteem, welke er voor zorgt dat de plant nooit te veel water krijgt. Potterie van Art en Vogue is milieuvriendelijke en recyclebaar.

Inlay
De inlay, welke optioneel en los verkrijgbaar is, zorgt voor de handzaamheid van het product. De inlay valt precies in de vaas, zodat deze minder opgevuld hoeft te worden en dus lichter is! De inlays worden geleverd met een watermeter. Deze watermeter geeft keurig aan wanneer de plant opnieuw water nodig heeft. Ultiem gebruiksgemak!

Het eindresultaat is een unieke serie, welke niet alleen een lust voor het oog is, maar ook erg praktisch en handzaam!  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


| Meer