Profiteer nu van de volgende kortingscode bij uw bestelling: HMN2022K5
filter_list

Filter

  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Sansevieria kirkii - Toef

Herkomst: De Sansevieria komt oorspronkelijk uit het westen van Afrika, van Nigeria tot aan Congo, en behoort tot de Succulenten familie....

27,23

visibility
shopping_cart

Sansevieria trifasciata 'Laurentii' - Toef

Sansevieria Laurentii 85 cm (Hydroplant)

60,17

visibility
shopping_cart

Sansevieria zeylanica - Toef

Herkomst: De Sansevieria komt oorspronkelijk uit het westen van Afrika, van Nigeria tot aan Congo, en behoort tot de Succulenten familie....

48,65

visibility
shopping_cart

Watermeter voor Hydrocultuur

8,35

visibility
shopping_cart

Zwarte steentjes (Glitter Stone Black)

62,48

  1  2   

Wat is hydrocultuur ? :Hydrocultuur betekent het telen van planten op water. De grond waarin de plant normaal gesproken staat, wordt door een gespecialiseerd proces vervangen door kleikorrels. Deze kleikorrels zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld. De planten kunnen hierdoor in een laagje water staan.
Deze planten ontwikkelen een ander soort wortel. Dit komt omdat water minder zuurstof bevat dan poreuze potgrond. Deze wortels kunnen toch voldoende zuurstof opnemen, maar zijn minder vertakt en hebben lange fijne haarwortels.
Waarom hydrocultuur :
Aan planten kleven lusten en lasten, met hydroplanten blijven de lasten tot een minimum beperkt.
Voor elk interieur is er wel een geschikte hydroplant. Planten maken uw woning of kantoor leefbaar en zorgen voor sfeer en gezondheid. Je hoeft geen groene vingers te hebben om hydroplanten te verzorgen. Door een uniek systeem geeft de plant zelf aan wanneer er water moet worden gegeven.
Normaal is 1 x per 4 weken vwatergeven oldoende. Ideaal voor vakanties of drukke ruimtes waar dagelijkse aandacht aan planten niet de prioriteit kan krijgen.
Hydroplanten zijn de gemakkelijkste planten die u zich maar kan wensen.
Voordelen hydrocultuur :
Het onderhoud van hydrobeplanting is zeer gemakkelijk, de watermeter geeft aan, wanneer een plant water nodig heeft. De kleikorrels nemen water in zich op en geven dit geleidelijk af aan de wortels. Overpotten is niet nodig en de kleikorrels verzuren niet, wat bij potgrond wel het geval is en waar planten aan dood kunnen gaan.

Kort samengevat; Hydroplanten zijn dan wel iets duurder in aanschaf als grondcultuur , maar biedt vele voordelen zoals:

1) Gemiddeld genomen een langere levensduur.
2) Gemakkelijk in onderhoud.
3) Eenvoudig zelf te planten
4) Schoon.
5) Hydroplanten zijn gemakkelijk te vervangen.
Hydroplanten

Hydroplanten van klein tot groot en van bijzonder exclusief tot stijlvol simpel. Veelal worden hydroplanten gebruikt omdat hydroplanten een duurzame, gemakkelijke en bovenal gebruiksvriendelijke oplossing zijn voor meer groen in kantoortuinen en wooninterieurs. Het lijkt ingewikkeld, maar is feitelijk heel simpel. Aan de hand van onze eenvoudige handleiding Hydroplanten kunt u heel eenvoudig zelf uw Hydroplanten verpotten.

Indien u besluit om hydrocultuurplanten aan te schaffen vergeet dan niet, om indien niet voorhanden, een inzethoes (tegen doorlekken), watermeter (1 gratis bij uw bestelling), hydrokorrels en eventueel hydroplantenvoeding te bestellen.


Goedkoop, simpel en gemakkelijk!

Waarom uw interieur- of kantoorbeplanting uitbesteden?


Aan de hand van onze eenvoudig meegeleverde gebruikershandleiding kunt u prima zelfstandig uw Hydroplanten planten en onderhouden!

Wilt u meer informatie of een deskundig advies? Mail naar klantenservice@homemeetsnature.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten


| Meer