02/06/2017
De zomer is aanstaande en alles bloeit en groeit weer als nooit tevoren. Tijd dus om de bloemetjes  buiten te zetten, letterlijk dan. Want of u nu over een weelderige tuin beschikt, of over een knus balkon: een fleurige plant of bloem geeft uw buitenruimte meteen een andere uitstraling.

De mooiste bloempotten voor uw balkon

Het creëren van meer sfeer op een balkon is heel eenvoudig en toch zien we vaak dat het ontbreekt aan de aandacht hiervoor. De winter is dan net voorbij en de koude maanden hebben hun sporen nagelaten. Het resultaat is dat de boel er in de prille lente maar een beetje verwaarloosd bij staat, terwijl dat juist de periode is om uw balkon extra cachet te geven.

Planten groeien als kool en binnen een tijdsbestek van enkele weken transformeren ‘saaie’ stekjes en knoppen tot prachtige, kleurrijke boeketten. Daarbij is het echter ook van belang dat u kiest voor de juiste bloempot. Niet alleen dient deze in overeenstemming te zijn met de kleuren die u zelf mooi vindt, ook is het handig als ze eenvoudig op te hangen zijn.

Gemakkelijk te bevestigen

Let er bij de aankoop van een bloempot voor uw balkon dan ook goed op dat deze eenvoudig te bevestigen is aan de reling of een muur. HomeMeetsNature.nl voorziet in een uitgebreid aanbod aan bloempotten die daar specifiek voor zijn ontwikkeld. Zo weet u zeker dat de bloempot van uw keuze zonder al te veel poespas in een mum van tijd hangt op de gewenste plek.

Onze bloempotten beschikken altijd over bijpassende bevestigingsmaterialen, die bovendien UV bestendig zijn. Uiteraard is zowel pot als ophanging vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, dat lange tijd meegaat en eenvoudig schoon te houden is. Zo blijft uw balkon ook bij weer en wind een frisse uitstraling behouden.

De juiste plant in de juiste bloempot

Een kleurrijk en vrolijk balkon staat of valt niet alleen bij de keuze voor een bloempot. Uiteraard is het ook van belang welk type plant u kiest en in welke kleur. U kunt naar het tuincentrum rijden, maar het is nog veel eenvoudiger om snel hier een kijkje te nemen. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd een plant of bloem naar uw smaak.

Iedere plant of bloem is voorzien van een gedetailleerde, product specifieke beschrijving. Zo ziet u in één oogopslag of uw favoriete keuze geschikt is voor gebruik op het balkon. En last but not least: wanneer u online planten of bloempotten bestelt, bent u vrijwel altijd goedkoper uit dan bij uw lokale tuinzaak. Laat die lange zomerdagen maar komen!


| Meer